ÖĞRETMENİMİN KİTAP KÖŞESİ

Öğretmenimin Kitap Köşesi Projesi'nde en fazla ve verimli kitap okuyan öğrenciler belli oldu

06.11.2023 111

Yaşamı anlamayı, hayal etmeyi ve bilginin gücünü kitaplarla keşfederiz.06-11-202306-11-202306-11-2023

Okulumuz sınıf öğretmenlerinden Selami Argu'nun sorumluluğunu ve yürütücülüğünü üstlendiği "Öğretmenimin Kitap Köşesi Projesi"nde birinci ayı geride bıraktık.

Proje kapsamında ekim ayı serüveninde en fazla ve verimli kitap okuyan öğrencilerimize;

2/A sınıfından Hatice Kübra Ayhan,  2/B  sınıfından Mustafa Ateş, 2/C sınıfından Asya Şenoğlu, 2/D sınıfından Gökçe Berk, 2/E sınıfından Hamza Ecevit, 2/F sınıfından Yağmur Yücekaya,

3/A sınıfından Yağız Yılmaz, 3/B sınıfından Fatmagül Dilan Demir, 3/C sınıfından Hatice Hatice Dilcioğlu, 3/D sınıfından Muhammed Said Doğan, 3/E İbrahim Oral, 3-G sınıfından Ayşe Sena Yalçın,

4/A sınıfından Erdem Doğan, 4/B sınıfından Zeynep Mira Kaya, 4/C sınıfından Ezgi Doğan, 4/F sınıfından Miray Kösen'e başarı sertifikaları ve ödülleri yapılan törenle takdim edildi.

Bu proje kapsamında okulumuzda okuyan öğrencilere analitik düşünen, düşündüğünü doğru ve açık bir şekilde ifade eden, algılama gücü yüksek, yorum ve sentez yapabilen, sorgulayan, tartışan, doğruların tek noktadan değil çeşitli bakış açılarıyla ortaya çıkacağını kavramış, güzellik duygusu ve estetik anlayışı gelişmiş, kültürlü, milli ve manevi değerlere sahip yüksek karakterli bireyler olarak yetiştirilmesine katkı sağlamak amaçlanmaktadır.